Page content

Wat maakt Nomobese nu zo uniek?

WAT MAAKT NOMOBESE UNIEK?

Het Nomobese concept is ontstaan op basis van de jarenlange ervaring van Gerarda van Oosterbosch, van oorsprong verpleegkundige, in deze branche en kan zich inmiddels toonaangevend specialist noemen op het gebied van gewichtsbeheersing. Nomobese is gebaseerd op de 5 belangrijkste pijlers om uw doelstelling met succes te bereiken:

1. Voeding
2. Coaching
3. Beweging
4. Innovatie
5. Nazorg

De basis van het concept zijn 2 medische systemen: een spierstimulatie- en een lymfedrainage systeem. Deze 2 systemen vallen onder innovatie, zijn uniek en worden wereldwijd exclusief door Nomobese gebruikt.

Het spierstimulatiesysteem

Het spierstimulatiesysteem is ontwikkeld door Gerry Pollock, een Brits medisch wetenschapper die dit systeem in de 20e eeuw ontwikkelde voor behandeling van MS-patiënten. Gerarda ontdekte dat het systeem ook het vet rond de spieren liet verdwijnen als sneeuw voor de zon.* Door de versteviging en betere doorbloeding van de spieren was het lichaam kennelijk makkelijker in staat om het overtollig vet te verbranden.* Zo werkt immers het menselijk lichaam. Behalve risicovolle liposuctie is er helaas geen andere mogelijkheid om overtollig vet uit het lichaam te krijgen, dan het zelf te verbranden. Door de spieren – de verbrandingsmotoren van het lichaam- met het spierstimulatiesysteem optimaal in conditie te brengen, is het lichaam veel beter in staat om het opgeslagen vet te verbranden.*

Het Lymfevatensysteem

Het eveneens unieke lymfedrainagesysteem is aan het Nomobese concept toegevoegd, omdat Gerarda jaren geleden al vaststelde dat sommige klanten makkelijker afvallen dan anderen, terwijl beide groepen even gemotiveerd waren om hun doel te behalen. Bij nader onderzoek en verdere verdieping in deze materie ontdekte zij dat de klanten, die moeilijker afvallen, vaker een slecht functionerend lymfevatensysteem hadden. Door behandeling van deze klanten met het medisch lymfevatensysteem worden blokkades in het lymfevatenstelsel behandeld en opgeheven.* Hierdoor kunnen de afvalstoffen, die bij de verbranding van overtollig vet vrijkomen, makkelijker uit het lichaam worden verwijderd.

Beide systemen worden dan ook ingezet, afhankelijk van de persoonlijke situatie van de klant.

Persoonlijke website

Onder innovatie valt tevens een persoonlijke website, waarop de klant haar/zijn resultaten kan volgen. Op deze site ontvangt u ook uw weekmenu’s en bijbehorend boodschappenbriefje. De menu’s zijn zo samengesteld dat u gewoon met uw gezin kan mee eten of uw gezin met u. Het is maar vanaf welke kant u het benaderd. Daarnaast vindt u op uw persoonlijke site uw documenten, resultaten, voor- en nafoto’s, persoonlijke adviezen en reserveringen. U kunt ook zelf eenvoudig nieuwe behandelingen reserveren, etc.

Uw persoonlijke Nomobese legt u het gebruik van uw persoonlijke site uitgebreid uit.

Voeding

U wordt begeleid door de diëtiste van Nomobese, waarvan de kosten vergoedt worden door uw zorgverzekeraar. De eerste 3 uur per jaar valt onder uw basis zorgverzekering. Of meeruren vergoedt worden is afhankelijk van eventueel aanvullende verzekeringen. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar.

Coaching

Nomobese is voor u “de stok achter de deur”. Iedere Nomobese-coach is persoonlijk door Gerarda getraind en opgeleid. Zij weten als geen ander hoe moeilijk het soms is om de focus vast te houden om uw doel te behalen. In uw dagelijkse leven komt u tal van “afleiders”, waardoor u soms neigt de focus te verliezen. De Nomobese-coach herkent dit als geen ander en zal u daarin ook coachen.

Beweging

Het is belangrijk dat u werkt aan een nieuwe lifestyle. U valt af van de onderdelen Voeding, coaching en innovatie, maar de pijler “beweging” zorgt voor de definitieve omslag in uw leven naar een gezonde lifestyle.* U gaat sporten met gelijkgestemden in kleine groepen. Wij sporten zowel binnen als buiten en op heel verschillende manieren en niveaus. Het belangrijkste is dat u zich fitter gaat voelen, beter in uw vel komt te zitten en lekker uw hoofd leeg kan maken. De Nomobese sportcoaches zijn gespecialiseerd in obesitas en overgewicht en weten als geen ander waar zij rekening moeten houden. Vooral het sporten met gelijkgestemden wordt door de klanten als zéér prettig ervaren. Indien u dit wenst is personal training ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden bij uw Personal Nomobese coach.

Nazorg

Het lijkt misschien vreemd, maar eigenlijk is de pijler nazorg het allerbelangrijkste onderdeel. Nadat u uw doel heeft bereikt volgen wij u nog één jaar, waarbij u regelmatig wordt uitgenodigd om de voortgang met uw Nomobese coach te bespreken. Vanzelfsprekend wordt u regelmatig gewogen en uw lichaamsmaten opgemeten. Bij een terugval kunnen wij dan ook direct de situatie analyseren en desgewenst ingrijpen. Overgewicht en obesitas wordt immers in jaren en jaren opgebouwd. We kunnen van niemand verwachten dat het totale probleem in slechts enkele maanden worden opgelost. Daarom volgen wij u nog 1 jaar volledig gratis.

Wat maakt Nomobese uniek?

De combinatie van de genoemde onderdelen maakt het concept van Nomobese uniek. In het verleden heeft de universiteit van Wageningen onderzoek gedaan naar de blijvende resultaten van afvallen. Hieruit kwam naar voren dat juist de combinatie van voeding, coaching en beweging van essentieel belang was om resultaat te behalen. Gerarda is daar met het Nomobese concept nog verder in gegaan voor daar ook innovatie en nazorg aan te koppelen. Juist door deze combinatie is Nomobese in staat om voor iedere klant een persoonlijk behandelplan te maken. Veel concepten hebben slecht één product en zijn dan ook genoodzaakt om vanuit het product te denken en te handelen. Door het unieke concept kan Nomobese echter denken vanuit de klant: Een wezenlijk verschil om uw doel te bereiken.*

Reserveer nu uw gratis introductiesessie door hier te klikken en ontdekt zelf wat Nomobese voor u kan betekenen.

 

*De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: