arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat houdt de gratis introsessie precies in?

"Wat houdt de gratis introsessie precies in?",  is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Vaak gepaard met de vraag: "En wat kost het?".De laatste vraag is voor ons moeilijk te beantwoorden, omdat wij op dat moment nog geen idee hebben wat je doel is. Maar ook nog geen persoonlijke informatie van je hebben over je "lijnverleden", de lichamelijke gesteldheid, de motivatie, de beschikbare tijd en je beschikbare budget. 


Het concept van Nomobese is zo opgezet dat wij voor ieder budget wel een oplossing kunnen bieden. Wij hebben diverse starterspakketten, waaronder ook een aantal low budgetpakketten. De basispakketten zijn dan wel het 30-, 60- en 100-dagen pakket, maar daarnaast hebben we nog tal van andere mogelijkheden.


Bij de introsessie wordt u door één van de receptionisten ontvangen. Zij zal u vragen om uw persoonlijke gegevens op een Ipad in te vullen. Hiermee wordt u in ons klantenregistratiesysteem opgenomen als prospect, dus nog niet als actieve klant. Nadat u bent ingeschreven wordt u gevraagd om op de Ipad een aantal livestylevragen te beantwoorden, zodat de Nomobese coach later bij het persoonlijk gesprek met u een goed beeld krijgt van uw persoonlijke omstandigheden en leefstijl. Het is immers een verschil of een hardwerkende tweeverdiener en moeder bent of een hardwerkende ondernemer met regelmatig zakenlunches en -diners. Nadat u deze vragen hebt beantwoord krijgt u een persoonlijk gesprek met de Nomobese Coach. Dit zal ook altijd uw persoonlijke Nomobese coach zijn waar u met al uw vragen en problemen terecht kan. Zij is uw spil gedurende het hele proces als u samen met ons de strijd aangaat met uw overgewicht. Tijdens dit persoonlijk gesprek zal de Nomobese coach samen met u allen vragen met u doornemen. Zij zal met de Tanita Bodyanalyse ook een totale lichaamsanalyse uitvoeren, zodat wij precies weten wat uw gewicht, vetpercentage, vetgehalte, visceraal vetpercentage, botsamenstelling, spiermassa, vochtgehalte, BMI en BMR is. Zij zal ook medische anamnese van u afnemen, om vast te stellen of er mogelijk sprake is van contra-indicaties op basis waarvan u niet behandeld mag worden met een van de medische systemen. Ook uw bloeddruk zal worden gemeten. Mocht deze wederom te hoog zijn, dan volgt later een 2e meting. Mocht voor de 2e maal een hoge bloeddruk worden gemeten, dan wordt u eerst doorverwezen naar de huisarts. Indien door de Nomobese coach alles in orde wordt bevonden (in 95% van de gesprekken is dit gelukkig het geval), dan volgt de kennismaking met het spierstimulatiesysteem. In die tijd heeft de Nomobese u beter leren kennen en zal zij u een voorstel doen m.b.t. uw persoonlijk behandelplan. Daarna krijgt u vanzelfsprekend de tijd om daar eens rustig over na te denken. Sterker nog, wij willen überhaupt niet dat u op dat moment al een beslissing neemt. Hoe goed wij u ook kunnen helpen, uiteindelijk moet u het wel zelf doen. U moet er dan ook voor uzelf voor 100% van overtuigd zijn dat Nomobese u kan helpen en dat wij datgene zijn waar u naar op zoek bent. Pas dan kunnen wij samen u succesvol zijn in uw strijd met uw overgewicht en kunnen wij "samen gezond afvallen".


Wij werken ook met een diëtiste. Zij verzorgt voor iedere week voor een nieuw weekmenu met bijbehorend boodschappenlijstje. Wij hebben ook wel de mogelijkheid om met shakes af te vallen, omdat het soms toch beter en gezonder is om bij een BMI van 35 of hoger toch in het begin snel af te vallen, maar je kunt het ook met gewone maaltijden doen. Het  moet bij je passen en Nomobese heeft altijd wel een mogelijkheid wat bij je past. 


                                                      Boek nu je gratis introductiebehandeling en ervaar zelf wat wij voor je kunnen betekenen. 

We use cookies