Voeding

Voedingsadvies is een van de onderdelen van ons traject voor het behoud van een gezonde leefstijl. Wanneer je ervoor kiest om écht resultaat te boeken op het gebied van afvallen, dan is voedingsadvies zeer waardevol. Vaak is het lastig om zonder goed advies je eigen voeding te gaan bepalen en controleren. De mogelijkheden op het gebied van gezond eten worden uitgebreider en ingewikkelder, en vaak zie je door de bomen het bos niet meer. In combinatie met beweging, coaching en technologische middelen, krijg je bij Nomobese persoonlijk voedingsadvies om effectief lichaamsgewicht te verliezen.

Wat houdt voedingsadvies bij ons traject in?

Iedere deelnemer krijgt wekelijks een persoonlijk weekmenu, dat we baseren op de schijf van vijf. Het menu bevat drie normale maaltijden en drie gezonde tussendoortjes. Gebaseerd op de Tanita Bodyanalyse, bevat het weekmenu een aantal Kcal. Het doel met dit menu is niet alleen afvallen, maar ook na het bereiken van je streefgewicht op gewicht blijven, zonder in je hoofd bezig te zijn met het afvallen zelf. Het voedingsprogramma, met uitgebreid voedingsadvies voor de lange en korte termijn, is perfect te combineren met bewegingsactiviteiten. Ook maaltijdvervangende shakes en proteïneproducten behoren tot de mogelijkheden. Bekijk wat wij jou bieden om effectief resultaat te bereiken met ons complete programma.

Volg de gratis introductietraining

Het traject dat je bij ons volgt, bestaat uit fases: de afvalfase, stabiliteitsfase, onderhoudsfase en eventueel één jaar gratis nazorg. Via mijn.nomobese kun je alles inzien op het gebied van je coachgesprekken, trainingen en schema’s bij. Ook je vorderingen kun je hiermee inzien. Plan een gratis introductietraining en intake in via het contactformulier. Bel gerust naar 088 7070111 voor meer informatie.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: