Page content

Spierstimulatie is hot

Spierstimulatie is hot

Spierstimulatie is hotspierstimulatie is hot

Spierstimulatie is hot. Wij werken al meer dan 15 jaar met een spierstimulatie-systeem en vormt nog steeds de basis van het Nomobese concept. Afvallen begint bij sterke, stevige en goed doorbloedde spieren. De spieren zijn de verbrandingsmotoren van je lichaam, waarmee het overtollige vet verbrand moet worden. Dat is immers de enige gezonde manier om overtollig vet uit ons lichaam te krijgen. Natuurlijk kun je kiezen voor liposuctie, waarbij het vet met een naald wordt weggezogen, maar dat is duur en niet geheel zonder enig risico.

Het spierstimulatiesysteem van Nomobese is uniek en medisch

Lees daarover meer in onze kennisbank over het spierstimulatie-systeem. Met dit systeem kun je een spiercontractie bereiken van ongeveer 70%. Bij sporten kom je niet verder dan maximaal 20-25%. Christiano Ronaldo komt tot 30-35% bij normale contractie, maar met een spierstimulatie-systeem tot wel 80 of 85%. Bovendien is deze manier van het trainen van spieren veel minder belastbaar voor de spieren en daardoor niet blessuregevoelig. Om hetzelfde met normale training te bereiken zul je minimaal 2 – 3 uur per dag moeten trainen.

Hoe werkt het spierstimulatiesysteem van Nomobese?

Wij kunnen 8 spiergroepen tegelijkertijd trainen. Op iedere spier worden 2 pads geplaatst, waarmee een faradische golf naar de spier worden gezonden. Deze golf neemt als het ware het signaal over wat normaal gesproken van de hersenen afkomt. Deze golf geeft het signaal aan de spier dat er contractie moet plaats vinden. De kracht van de contractie kun je vervolgens op het systeem zelf regelen. De contractie is erg sterk en de energie die hiervoor nodig is wordt geleverd door het lichaam zelf en niet door het systeem. Hierdoor gaat dus ook het verbruik omhoog en kan het lichaam overgaan op vetverbranding. Doordat wij 8 verschillende spiergroepen tegelijkertijd kunnen trainen kunnen wij ook voor iedere klant een persoonlijk behandelplan samen stellen. Dit is afhankelijk van het doel en de persoonlijke situatie van de klant.

 

Comment Section

1 reactie op “Spierstimulatie is hot


Door Danielle van Oss op 6 maart 2019

Wat is het effect bij langdurige stress icm hypermobiliteit? Ik zou graag wat meer info willen over dit systeem en de kosten.

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: