Page content

Mama back in shape

Mama back in shape

Mama back in shape

Mama back in shape is een speciaal ontwikkeld programma om jonge moeders weer snel back in shape te brengen. Wil jij je ‘oude lijf’ weer terug en stralend en slank achter de kinderwagen lopen? Dan is het Mama back In shape programma van Nomobese écht iets voor jou! Speciaal voor jonge moeders heeft Nomobese een programma ontwikkeld waarmee je op een verantwoorde manier voorgoed afrekent met je zwangerschapskilo’s*. Met het uitgekiende programma ben je binnen no time weer fit en slank.*

Actieve- en passieve beweging

Actief bewegen vindt plaats in kleine groepjes onder begeleiding van een personal trainer. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal. De passieve beweging met de semi-medische spiersystemen zorgen voor een mooie strakke huid.* Een perfecte combinatie voor een optimaal resultaat.

Adviesgesprek en gratis proefweek

Nieuwsgierig naar wat Nomobese voor jou kan betekenen? Bel dan voor een vrijblijvend adviesgesprek: (088) 70 70 111. Meld je aan voor een gratis introsessie en ervaar onze small group training én een behandeling met onze semi-medische systemen.

Openingstijden

Voor small group trainingen en behandeling met de semi-medische spiersystemen kun je terecht op maandag tot en met zaterdag. Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van onze virtual spinningruimte.

Wanneer kun je beginnen met het mama back in shape programma?

Vanaf 6 weken na de bevalling en 3 maanden na een keizersnede kun je beginnen met dit unieke programma. Stuur ons een geboortekaartje en boek alvast een gratis introsessie, zodat je al direct weet wat wij voor je kunnen betekenen.

*De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Comment Section

0 reacties op “Mama back in shape

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: