Page content

Maaltijd vervangende shakes

Maaltijd vervangende shakes

Maaltijdvervangende shakesMaaltijd vervangende shakes worden in de komende decennia een vast onderdeel van ons voedingspatroon.** De huidige generatie ouders en grootouders zijn nog opgevoed met de gedachte dat enkel gezond eten voldoende zou moeten zijn om op een gezond gewicht te blijven.** Wij zijn er echter van overtuigd dat onze kinderen hun kinderen op zullen laten groeien met maaltijd vervangende shakes.** Natuurlijk ook met een normaal ontbijt, lunch of diner, maar deze maaltijden zullen alleen nog “sociaal” worden gebruikt.**

Sporten wordt minder en minder**

Sporten wordt minder en minder**. Om gezond te leven en op gewicht te blijven eet je 3x per dag een gezonde maaltijd en 3x per dag een gezond tussendoortje.* Je komt dus op 42 eetmomenten per week, terwijl je hooguit praat over 3 sportmomenten per week**. Voeding is dus het allerbelangrijkste om op gewicht te blijven**. Wat we er ook van vinden, maar lichamelijke arbeid, bewegen en sporten zal steeds minder deel uitmaken van ons dagelijks leven**. De nieuwe generatie zal zich gaan beseffen dat er iets anders moet gebeuren om een balans te vinden tussen hetgeen ze eten en hetgeen ze verbruiken**. Maaltijd vervangende shakes zijn hiervoor uitermate geschikt voor, omdat je daarmee alle voedingsstoffen in de meest optimale samenstelling binnen krijgt.* Door de new generation zal er een bewuste keuze worden gemaakt tussen de “sociale” maaltijden en de maaltijden die alleen nodig zijn om de juiste voeding binnen te krijgen**. Met de sociale maaltijden zal er normaal gegeten worden, op de manier zoals wij dat nu ook doen**. Voor de andere maaltijden zal er veel vaker gekozen worden voor maaltijd vervangende shakes, omdat je dat met een lage calorische waarde alle voedingsstoffen binnen krijgt en op die manier een betere balans komt tussen inname en verbruik.*

*De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

**Dit betreft een persoonlijke mening en niet is niet gestaafd op enig wetenschappelijk onderzoek.

 

Comment Section

2 reacties op “Maaltijd vervangende shakes


Door Joke op 5 januari 2016

Ik kon met de eiwit shakes inderdaad goed afvallen en was veel makkelijker dan ik dacht. Het overgewicht vloog eraf en ik kreeg enorm veel energie.* Ik ben daarna weer wel aangekomen, maar dat kwam omdat ik niet werd begeleid. Ik heb later bij Nomobese pas begrepen dat het juist belangrijk is om de 3 fases te volgen. Nu ik bij Nomobese wel de juiste begeleiding en coaching krijg gaat het mij nog veel makkelijker af, maar begrijp ik ook beter hoe het werkt.

*De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.


Door Hans van Oosterbosch op 5 januari 2016

Hoi Joke, klopt helemaal wat je zegt. Als er voor kiest om af te vallen met maaltijdvervangende shakes, wat zeker een optie is, dan moet je je wel realiseren dat fase 2 en 3 evenlang duurt als fase 1. Dus als je fase 1 10 dagen doet, dan duurt fase 2 en 3 ook 10 dagen. Op die manier leren wij je hoe je lichaam reageert op koolhydraten. Dat is per persoon verschillend. Afvallen met maaltijd vervangende shakes is niet voor iedereen geschikt. Om die rede kunnen wij van tevoren ook niet zeggen wat wij iemand adviseren. dan kan met shakes zijn, maar ook met de normale weekmenuutjes die wij hebben. Iedere klant krijgt zijn of haar persoonlijke behandelplan, maar dat heb je inmiddels zelf ervaren. Ik ben blij dat jouw persoonlijke Nomobese coach je goed begeleidt, maar zo hoort het ook.

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: