Page content

Kies voor onze maaltijdvervangende shakes

Kies voor onze maaltijdvervangende shakes

Maaltijdvervangende shakes

Maaltijdvervangende shakes worden in de komende decennia een vast onderdeel van ons voedingspatroon. De huidige generatie ouders en grootouders zijn nog opgevoed met de gedachte dat enkel gezond eten voldoende zou zijn om op een gezond gewicht te blijven. Wij zijn er echter van overtuigd dat onze kinderen hún kinderen op zullen voeden met maaltijdvervangende shakes. Natuurlijk nog steeds in de vorm van ontbijt, lunch of diner, maar dan eerder met de focus op het sociale aspect van het samenzijn in plaats van het gerecht.

Maaltijdvervangende shakes, om gezond te blijven met minder sporten

Om gezond te leven en op gewicht te blijven, eet je drie keer per dag een gezonde maaltijd en drie keer per dag een gezond tussendoortje. In totaal kom je dus uit op 42 eetmomenten per week, terwijl je hooguit praat over drie sportmomenten per week. Voeding speelt dus de belangrijkste rol in het vasthouden van een gezond gewicht. Wat we er ook van vinden, lichamelijke arbeid, bewegen en sporten zullen in de toekomst steeds minder deel gaan uitmaken van ons dagelijks leven. Zodoende zal de nieuwe generatie zich gaan beseffen dat ze op een andere wijze balans moeten vinden tussen hetgeen wat ze eten en hetgeen dat ze verbruiken. Maaltijdvervangende shakes zijn hiervoor uitermate geschikt voor, omdat je daarmee alle voedingsstoffen in de meest optimale samenstelling binnen krijgt. Er zal onderscheid gemaakt worden tussen de ‘sociale’ maaltijden en de maaltijden die enkel nodig zijn om de juiste voeding binnen te krijgen. Zo kunt u vandaag de dag een gezond gewicht behalen!

Probeer een Nomobese-traject vandaag nog uit

Bij Nomobose benadrukken wij het belang van een grondig begeleid traject voor het behalen van een stabiel gezond gewicht. Wil je weten uit welke fases ons traject bestaat en hoe we het aanpakken? Stel gerust je vragen tijdens een gratis intake of telefonisch via 088 7070111. Een intake en introductiebehandeling vraag je eenvoudig aan via het registratieformulier.

De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.
Bovenstaande betreft een persoonlijke mening en niet is niet gestaafd op enig wetenschappelijk onderzoek.

 

Comment Section

2 reacties op “Kies voor onze maaltijdvervangende shakes


Door Joke op 5 januari 2016

Ik kon met de eiwit shakes inderdaad goed afvallen en was veel makkelijker dan ik dacht. Het overgewicht vloog eraf en ik kreeg enorm veel energie.* Ik ben daarna weer wel aangekomen, maar dat kwam omdat ik niet werd begeleid. Ik heb later bij Nomobese pas begrepen dat het juist belangrijk is om de 3 fases te volgen. Nu ik bij Nomobese wel de juiste begeleiding en coaching krijg gaat het mij nog veel makkelijker af, maar begrijp ik ook beter hoe het werkt.

*De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.


Door Hans van Oosterbosch op 5 januari 2016

Hoi Joke, klopt helemaal wat je zegt. Als er voor kiest om af te vallen met maaltijdvervangende shakes, wat zeker een optie is, dan moet je je wel realiseren dat fase 2 en 3 evenlang duurt als fase 1. Dus als je fase 1 10 dagen doet, dan duurt fase 2 en 3 ook 10 dagen. Op die manier leren wij je hoe je lichaam reageert op koolhydraten. Dat is per persoon verschillend. Afvallen met maaltijd vervangende shakes is niet voor iedereen geschikt. Om die rede kunnen wij van tevoren ook niet zeggen wat wij iemand adviseren. dan kan met shakes zijn, maar ook met de normale weekmenuutjes die wij hebben. Iedere klant krijgt zijn of haar persoonlijke behandelplan, maar dat heb je inmiddels zelf ervaren. Ik ben blij dat jouw persoonlijke Nomobese coach je goed begeleidt, maar zo hoort het ook.

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: