Page content

Spierstimulatie-systeem

Spierstimulatie-systeem

Spierstimulatie-systeemSpierstimulatie-systeem: De geschiedenis

Het “Spierstimulatie-systeem” is ontwikkeld door Gerry Pollock, een Brits medisch wetenschapper, die verbonden was aan de medische faculteit van de South Bank University in Londen. Gerry Pollock heeft met zijn team ook aan de wieg gestaan van de huidige pacemaker. Hij ontwikkelde het “Spierstimulatie-systeem” eind jaren ’80 voor de behandeling van MS-patiënten.
Hij kwam er echter achter, dat niet alleen het beoogde resultaat met de spieren werd bereikt -een betere doorbloeding en versteviging van de spieren- maar dat ook het vet rond de spieren werd afgebroken. Niet alleen op medisch gebied, zoals bekkeninstabiliteit, RSI-klachten, fybromyalgie, spierreuma en pijn in de onderrug, maar ook met het behalen van het gewenste lichaamsgewicht, figuurcorrectie en spierversteviging, bereiken de klanten van Nomobese verbluffende resultaten. Vooral de combinatie van het systeem met ondersteuning van gezonde voedingsadviezen.

Hoe werkt het Spierstimulatie-systeem?

De werking van het spierstimulatie-systeem is uniek en is niet te vergelijken met andere afslankmethodes. Faradische (pulserende) golven zorgen ervoor dat de spieren zich zonder enige inspanning samentrekken. Een behandeling duurt slechts 17 minuten en staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroepen, zijn de contracties vergelijkbaar met 300 sit-ups en 400 dijbeen-spieroefeningen. De energie die hiervoor nodig is moet de spier zelf leveren met de opgeslagen energie, in de vorm van vet en het verliezen van centimeters.

Naast het behandelen van overgewicht wordt deze methode ingezet voor het versterken van de spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het verstevigen van de huid. Tevens wordt de opbouw van cellulite gereduceerd.

De behandelingen met het Spierstimulatie-systeem

De behandelingen zijn onderdeel van het 30-60-100 dagen pakket en worden maximaal 2 keer per week ingezet. De continuïteit ervan is belangrijk, want als je het spierstimulatie-systeem onregelmatig inzet zou dit namelijk hetzelfde effect geven als weinig en onregelmatig sporten. Bovendien ga je tijdens de pakketten ook ontgiften omdat er afvalstoffen worden verwijderd uit het lichaam. Dit ga je merken bij de 5e/6e behandeling omdat de urine sterk ruikt als je naar het toilet gaat. Bij de 6e/7e behandeling merk je duidelijk huidveranderingen omdat de huid tijdens de kuur eerst wat losser wordt en daarna weer steviger. Rond de 7e/8e behandeling ga je goed merken dat je centimeters verliest. Het aantal centimeters dat je verliest bouw je tijdens de pakketten natuurlijk op.Tijdens de eerste behandeling worden er metingen verricht.

Wat is de visie van Nomobese met het Spierstimulatie-systeem?

“Het echt helpen van mensen, op een eerlijke manier en zonder loze beloftes, maar wel met een duidelijke boodschap dat de klant het echt zelf moet willen en doen. Ook voor klanten met een medische beperking die niet kunnen of mogen sporten. Het concept moet niet alleen duidelijk bijdragen aan de preventieve lichamelijke een geestelijke gezondheid van mensen, maar moet ook gebaseerd zijn op een gezonde basis.”

‘Samen gezond afvallen’

Welke programma’s zijn er met het spierstimulatie-systeem?

1. Afslanken en verstevigen

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen (inwendige reiniging ) door het lichaam verwijderd. Het spierstimulatie-systeem helpt u bij afvallen, het verbeteren van uw huid en zorgt ervoor dat uw lichaam weer in evenwicht komt. Met het spierstimulatie-systeem kunnen we ook klanten behandelen met een medische beperking wanneer ze niet kunnen of mogen sporten, maar wel aan hun lichaam willen werken.

2. Cellulite:

Begint met een verslechtering van de bloedcirculatie, de voedingstoffen die bestemd zijn voor de cellen worden niet meer zoals voorheen regelmatig aan- en afgevoerd, maar zij hopen zich op in zones tussen de vetcellen. De cellen gaan zich in groepjes “samenklonteren”, dit resulteert in de sinaasappelhuid. Het systeem werkt met een speciaal ontwikkelde golf zodat de samen¬geklonterde cellen worden afgebroken en door middel van de behandeling in staat wordt gesteld het vet te laten verdwijnen.

3. Spierversterking:

Het spierstimulatie-systeem kan door mannen en vrouwen en getrainde sport¬mensen gebruikt worden voor de opbouw van spiermassa of specifieke spierversteviging. Ook voor mensen met een extreem overgewicht (>25kg.) biedt het spierstimulatie-systeem in combinatie met de voedingsadviezen een mogelijkheid tot verantwoord afslanken.

”Inspanning door ontspanning”

Vaak wordt er pas verlichting ervaren na lichamelijke ontspanning is in de regel een gevolg van lichamelijke inspanning (zware arbeid, training) omdat het lichaam instinctief de behoefte heeft aan rust. Maar daar ligt nu ook juist het probleem, mensen met spierklachten kunnen dikwijls geen lichamelijke inspanning opbrengen omdat dit immers pijn doet of gaat doen. Dit brengt ons bij Nomobese. Nomobese werkt met een revolutionair systeem “ het spieren-systeem” welke de spieren van buitenaf aanstuurt om te bewegen. U kunt deze samentrekkingen ook zien. Dit bevordert enorm de doorbloeding, de spieren worden sterker en soepeler en geeft de spieren de zo broodnodige beweging zodat deze sterker worden. Wat samen met de lichamelijke ontspanning voor verlichting zorgt.

Spierklachten:

is een heel wijd begrip, ons hele lichaam zit immers vol met spieren die ons laat bewegen. Veel mensen hebben wel eens een blessure opgelopen, een pijnlijke rug gehad als er een dag in de tuin is gewerkt of verkeerd gelegen tijdens de nachtrust. Meestal zijn dit soort klachten na enige tijd weer verdwenen. Er is echter een groep mensen bij wie dit vaker als normaal voorkomt of zelfs altijd aanwezig is. Dit kan betekenen dat er gewoon wat rustiger gesport of getuinierd moet worden, maar kan ook betekenen dat er chronische klachten zijn zoals bv. Fibromyalgie. Voor alle duidelijkheid ga met chronische klachten altijd naar een arts.

Fibromyalgie:

Je bent altijd moe, je hebt zeer geregeld pijn in spieren en gewrichten. Niemand begrijpt je want er is niets aan je te zien en er is geen enkele laboratoriumproef die Fibromyalgie kan aantonen. Je bent zogezegd overgeleverd aan de goedheid van de medemens die je hopelijk geloofd. De ene dag is er niets aan de hand en kan je bijna alles doen wat een ander kan, de andere dag ben je een wrak en ben je zo goed als tot niets in staat. Fibromyalgie wordt geschaard onder de noemer “weke delen reuma”, omdat het qua klachten op reuma lijkt, maar er zijn geen zichtbare reuma verschijnselen in de zogenaamde harde delen; het skelet. Doctoren van de patiënt zijn vaak lange tijd bezig om te zoeken wat hij/zij nou eigenlijk heeft. Er is tot op heden geen afdoende behandeling bekend, waarbij de patiënt volledig geneest. Het is wel belangrijk om ondanks de pijn geregeld in beweging te blijven, wij kunnen u hierbij helpen met het “spierstimulatie-systeem”.

Wat is het resultaat van het Spierstimulatie-systeem?

Met het spierstimulatie-systeem raakt u op een snelle en verantwoorde wijze de nodige centimeters kwijt. Met deze individuele behandeling verbrandt u in korte tijd overtollig vet en worden tegelijkertijd de spieren versterkt. Een behandeling duurt slechts 17 minuten en geeft blijvend resultaat!

Gerarda heeft in 2000 met haar medische achtergrond een oplossing ontwikkeld die, op basis van de werking van het lichaam, gewichtsverlies bewerkstelligt en behoudt.

Comment Section

1 reactie op “Spierstimulatie-systeem


Door Petra vd ven op 27 september 2018

Wat zijn de kosten

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: