Page content

Hulp bij afvallen

Hulp bij afvallen is eigenlijk het meest onderbelichte onderdeel om op een gezonde en verantwoorde manier af te kunnen vallen. het lukt bijna niemand om helemaal alleen veel kilo’s kwijt te raken. Los van het feit of je je af kunt vragen of zij in dat geval wel echt gezond afvallen en vet kwijt raken. Lees daarover meer in onze tips over afvallen.

Veel mensen hebben toch een stok achter de deur nodig om af te vallen. Het maakt niet uit of je nu 5 of 50 kilo af moet vallen. Ook 5 kilo is geen “Pace of cake”. Ook dan zul je moeten weten hoe het precies werkt. Wat gebeurt er eigenlijk in je lichaam? Met de Tanita Body analyser kunnen wij precies zien wat er in het lichaam gebeurd. Verlies je vocht, spieren of vet? Dat is wel belangrijk om te weten om niet te zeggen: Het allerbelangrijkste.

Vooral bij de crashdieëten zien wij vaak dat het lichaam zijn eigen spieren aan het verbranden is in plaats van de noodzakelijke vet verbranding. Je bent dus een probleem aan het kweken waarvan je denkt dat je dat juist aan het oplossen bent. Hier komt ook het bekende jojo-effect vandaan. Het lichaam verbrandt nog minder energie als daarvoor, waardoor het nog eerder de overtollige energie omzet in vet.

Vraag om hulp

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar vraag om hulp bij afvallen. Vertel ook tegen je gezin, familie, vrienden en kennissen dat je aan het afvallen bent. Zeg daar gerust bij dat je soms steun nodig hebt. Je zult pieken en dalen tegenkomen. Reken daar maar op. Het is bijna onmenselijk om van jezelf te verlangen dat je dit allemaal alleen kunt.

Comment Section

0 reacties op “Hulp bij afvallen

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: