Page content

Gezond afvallen

Gezond afvallen zou eigenlijk voor iedereen het goede voornemen voor 2016 moeten zijn. Afvallen is niet zo moeilijk, maar gezond afvallen is een ander verhaal. Wat is eigenlijk het verschil? Bij gezond afvallen verbrandt je echt alleen maar vet en niet je spieren of andere delen van je vetvrije massa. Het gaat er juist om om vet te verbranden, dan ben je gezond aan het afvallen.

Hoe kun je gezond afvallen?

Door te zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, zodat het lichaam niet in de zuinige stand gaat. De meeste klanten bij Nomobese moeten vaker meer gaan eten dan dat ze gewend zijn. Dat komt omdat er zo’n grote misvatting is over afvallen. Het is niet minder, minder, minder. Het gaat om de juiste balans te vinden tussen hetgeen je eet en hetgeen je verbruikt. Als je een open haard wilt stoken, moet je er hout opgooien en geen hout van afhalen. En dat is nu juist wat de meeste mensen gaan doen als ze af willen vallen: Hout van het vuur halen en dan maar hopen dat je vet verbrandt. Niet dus!!

Hulp bij afvallen

Alleen afvallen lukt bijna niet. Enerzijds omdat de kennis niet aanwezig is, maar anderzijds ook omdat het ontzettend moeilijk is om alleen de motivatie vast te houden. Het concept is niet voor niets gebaseerd om de 5 belangrijkste pijlers om gezond afvallen te bereiken: voeding, coaching, beweging, technologie en nazorg*.

Gratis introsessie

Reserveer nu je gratis introsessie en ervaar wat Nomobese voor je kan betekenen.

*De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Comment Section

0 reacties op “Gezond afvallen

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: