Page content

Gerarda

Gerarda

Gerarda

Gerarda van Oosterbosch is mijn naam, ik ben 42 jaar en getrouwd met Hans. Wij hebben 3 zonen van inmiddels 15, 16 en 17 jaar oud (in 2015). In 1999 woog ik zelf bijna 100 kg en wist mij geen raad met mijn gewicht. Wat ik ook probeerde, niets hielp. Op dat moment werkte ik als verpleegkundig specialist op de afdeling verloskunde van het Ouden Rijn ziekenhuis in Utrecht. Door mijn medische achtergrond wist ik dat wat de meeste concepten mij probeerde te vertellen niet waar was, omdat het menselijk lichaam nu eenmaal niet zo werkt. Door toeval ontdekte ik het medische spierenstimulatiesysteem. Dit systeem is door Gerry Pollock, een Brits medisch wetenschapper, in de jaren ’80 oorspronkelijk ontwikkeld voor behandeling van MS patiënten. Bij MS-patiënten is er immers niets mis met de spieren zelf, maar is de aansturing van de hersenen geblokkeerd. Hierdoor gaan de spieren steeds verder achteruit, omdat ze niet meer goed getraind kunnen worden. Gerry heeft toen dit systeem ontwikkeld, wat als het ware het signaal van de hersenen overneemt en rechtstreeks de spieren aan kan sturen. Hierdoor worden de spieren versterkt en beter doorbloed*, waardoor je de ziekte voor MS-patiënten in ieder geval een stuk dragelijker kan maken. Toen Gerry Pollock na 5 jaar studie en ontwikkeling daadwerkelijk MS patiënten ging behandelen ontdekte hij dat ook het vet rond de spieren werd afgebroken*, iets waar hij niet op gerekend had. Hij heeft toen het systeem ook doorontwikkeld als afslankapparaat.

Op 1-5-2000 ben ik met dit systeem gestart en heb ik mijn eigen concept ontwikkeld om mijn klanten op een gezonde en verantwoorde manier af te laten vallen*. In de ontwikkeling van het concept is daar nog veel meer bijgekomen, zoals het medische lymfevatensysteem. Met dit systeem kan ik het lymfevatenstelsel behandelen en verbeteren*. Sommige klanten vielen echter moeilijker af dan een gelijkwaardige andere klant. Ik ontdekte dat een slecht werkend lymfevatenstelsel hiervan de oorzaak zou kunnen zijn en ben toen op zoek gegaan naar een dergelijk systeem. In de praktijk ervaarde ik met de behandeling enorme resultaten. Klanten vielen wel ineens af en waren ook in staat om een gezond gewicht te bereiken*. Voeding is erg belangrijk, maar niets voldeed aan mijn hoge wensen. Daarom heb ik ervoor gekozen om zelf een menusysteem samen te stellen, waarmee de diëtiste in staat is om voor iedere klant een ander en uniek weekmenu samen te stellen met een boodschappenlijstje. Door deze persoonlijke aanpak kan u gezin gewoon met u mee eten en hoeft u niet voor uzelf apart te koken.

Sinds 1-4-2012 ben ik verder gegaan met mijn concept onder de naam Nomobese. Ik heb het concept toen uitgebreid met een sportgedeelte, omdat ik vond dat klanten sporten leuk moesten gaan vinden en met eigen lotgenoten moesten kunnen sporten. Sporten moet vooral leuk zijn. Afvallen deden de klanten toch wel met de voeding, coaching en de medische systemen*. Ik wilde echter meer betekenen voor mijn klanten. Ik wilde dat zij uiteindelijk toe werkte naar een nieuwe gezonde leefstijl. En daar hoort natuurlijk sporten of bewegen bij, dat kan niet anders. Maar dan moet je het bewegen of sporten wel leuk gaan vinden. Het maakt mij daarbij niet uit wat je doet. Je kunt bij Nomobese blijven sporten, maar ook gaan golfen, tennissen of hockeyen. Maakt mij niets uit, als je het maar leuk vind en je er de noodzaak van inziet om je hoofd regelmatig lekker leeg te maken.

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust.

 

*De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

 

Comment Section

1 reactie op “Gerarda


Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: