Page content

Afvallen doe je zo

Afvallen doe je zo

Klantervaringen

Afvallen is net zo moeilijk als dat het makkelijk is. “Als je niet aankomt en niet hetzelfde blijft, val je af”, zou Johan Cruijff verwoorden als hij uit zou leggen hoe je af kunt vallen.  Waarom makkelijk zeggen als het ook moeilijk kan? Typisch een Cruijffiaanse uitdrukking zullen we maar denken, maar eigenlijk zou hij best eens gelijk kunnen hebben. Afvallen is voor veel mensen immers toch veel moeilijker dan dat het lijkt. Het lijkt zo makkelijk: Minder eten, meer bewegen en in no-time zie je eruit om door een ringetje te halen. Was het maar waar dat het zo makkelijk was, dan zou wereldwijd het probleem niet zo groot zijn. Kennelijk spelen er dus andere invloeden een hele grote rol?

Afvallen mag geen lijden zijn

Helaas leert de ervaring ons, dat afvallen voor de meeste mensen een enorme lijdensweg is. Vaak duurt deze lijdensweg al jaren en jaren. Van alles is als geprobeerd, van soepdiëten tot brooddiëten en van sherrykuren tot sapkuren. Wat doen mensen zich aan, vragen we ons wel eens af. En om als laatste zich helemaal in de afgrond te storten kiezen sommigen dan ook nog eens voor een maagverkleining of maagband. Vaak zien we deze mensen na enkele jaren alsnog bij ons klant worden en ontdekken ze pas wat wij voor ze kunnen betekenen. Van zelfvertrouwen of eigen waarde is vaak al helemaal geen sprake meer, om van enig gelukkig gevoel maar niet te spreken. Echt te triest voor woorden. Natuurlijk is het niet makkelijk om 40, 50 of meer kilo’s af te vallen, maar laten we beginnen om niet meer te praten over afvallen. Afvallen mag nooit LIJDEN zijn, want dat houdt niemand vol.

Afvallen moet je met plezier kunnen doen

Je moet plezier krijgen in een andere leefstijl, niets meer en niets minder. En ja, daar hoort ook bij dat je af en toe eens lekker jezelf kunt laten gaan. Eet eens een lekker patatje met een fricandel of broodje shoarma, als je het maar niet ieder dag of een paar keer per week doet. Leer hoe je lichaam werkt, hoe je lichaam reageert op verschillende voedingsstoffen en hoe je lichaam reageert op bewegen. dan hoeft echt niet 5x per week 2 uur in een sportschool te zijn. Verre van dat zelfs. Gewoon lekker bewegen, je fit voelen en je kop legen maken. Afvallen doe je niet met sporten, dan doe je met voeding, coaching en technische ondersteuning.* Juist daarom is het concept van Nomobese zo uniek, omdat het gebaseerd is op de 5 belangrijkste pijlers om je doel te bereiken: Voeding, coaching, beweging, technologie en nazorg. Voor iedere klant wordt door de Nomobese coach een persoonlijk behandelplan samen gesteld op basis van deze pijlers en ga je aan de slag. Om het overzichtelijk te maken en voor een hele brede groep nog redelijk betaalbaar hebben wij 3 pakketten samengesteld: Het 30-, 60- en 100 dagen pakket, maar dan nog wordt voor iedere klant deze pakketten anders ingevuld. Vraag nu je gratis introsessie aan en ervaar vrijblijvend wat wij voor je kunnen betekenen.

*De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

 

Comment Section

0 reacties op “Afvallen doe je zo

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: